"Апокалипсис кога?" с мини турне по морето

Бургас Лайф

24-07-2013, 06:11

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Сигнал" празнува 35 години на сцена в Летния театър

Диана Любенова и Орлин Горанов са част от звездите в спектакъла

Най-новата постановка в репертоара на Общински драматичен театър-Кюстендил "Апокалипсис, кога?" ще зарадва почитателите на театъра с мини морско турне. 

На 29 юли от 19,30 часа пиесата ще се играе в Поморие, а ден по-късно и бургазлии ще могат да видят спектакъла от 19.30 часа в Операта. 

"Кредитна инспекторка около 40-те бленува мъжа на мечтите си. Толкова е самотна, че съзира мъжа на живота си в свой клиент, който видимо не се справя, тегли кредит след кредит, но в замяна на това е симпатяга... Заклет екозащитник лежи безстрашно пред багерите, за да спаси последните останали територии с несъсипана природа. Там е смел, но не и в сърдечните дела - нужна му е цяла година, за да накара съседката си да погледне с женско око към него. Тя пък е безработна, но тъй като всички говорят за края на света, предпочита да лежи и да го чака", разказват за пиесата отганизаторите на Черноморския гастрол.

Това са само част от историите, които се случват с героите от спектакъла "Апокалипсис, кога?"Диана Любенова е в ролята на кредитната инспекторка Боряна. Естрадният и оперен певец Орлин Горанов, който дебютира в киното с "Мисия Лондон", сега ще направи и прощъпалника си в театъра като жонглиращия с парите Иван. В другата двойка ще разпознаем актьорите Мариян Бачев (Християн) и Вяра Зайкова (Ева).

Четиримата герои минават през любов и разочарования, но публиката ще се забавлява.

Пиесата е написана специално за тях и кюстендилския театър от Мирослав Милков, Йордан Колев и Тодор Карагяуров, трима от сценаристите на "Шоуто на Слави". Постановката е на Борис Панкин, музиката е написал Евгени Господинов, а сценографията е на Петър Митев.

Билетите се продават по места и на тел. 0894 898 098