Бургас в трескава подготовка - 2 дни до SPIRIT-a! ВИЖ какво-къде-кога

Бургас Лайф

24-07-2013, 13:14

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Къпането ще е разрешено до 20,30 ч. 2 от платната на Булаир ще са отделени за паркинг

Трескава, но приятна подготовка тече в Бургас в очакване на уикенда, когато ще се проведе 6-ото поред издание на SPIRIT of Burgas.

ВИЖ тук на едно място какво-къде-кога и как ще се случи

КЪПАНЕТО в морето ПОЗВОЛЕНО!

Само през уикенда къпането в морето и използването на крайбрежието в района на Централен плаж ще бъдат разрешени от 17 до 20.30 часа, но само за публиката на фестивала. Свободният достъп до морето на централната ивица, където е разположена фестивалната зона. ще бъде ограничен за няколко дни, уточниха от общината.

ТРАФИК

По улица "Княз Александър Батенберг", която е в непосредствена близост до фестивалната зона, ще бъде забранено движението на автомобили. Достъпът до централната улица "Булаир" временно ще бъде ограничен, тъй като две от четирите пътни платна ще бъдат приспособени за паркоместа на гостите на феста.

ВХОДОВЕ и ФЕСТИВАЛНА ЗОНА

За меломаните на най-голямото лятно събитие са предвидени един главен вход с шестнайсет спомагателни линии за преминаване към музикалните и атракционни зони. А за посетителите със затруднено придвижване ще бъдат пригодени специални рампи.

Организаторите на фестивала вече сглобяват сцените, ограждат и украсяват фестивалната зона. Достъпът до нея ще бъде ограничен от петък до понеделник включително, съобщиха от общината.

СЦЕНИТЕ

Тази година за двудневния музикален фестивал ще бъдат изградени освен главната сцена, още три подиума – "На тъмно Freestyle", "Jack Daniel`s Rock Arena" и "Solar Dance Arena".

Кои изпълнители на коя сцена и в колко часа ще се появят - четете тук

БЕЗОПАСНОСТ

Община Бургас и организаторите на SPIRIT of Burgas са предвидили сериозни мерки за охрана, противопожарна безопасност и спокойно протичане на музикалния уикенд. Със специален кораб Гранична полиция има готовност за съдействие и преместване на проявилите се нарушители, а организацията при инциденти ще бъде правилно разпределена между съответните отговорници.