Нефтохимик избра спокойствието пред лагер до морето

Спорт

27-07-2013, 09:52

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Днес треньорът Валери Дамянов очаква да види своите футболисти в нова, различна и по-добра светлина отколкото в първия мач с Литекс

Отборът на Нефтохимик предпочете тишината и спокойствието на китния и модерен, ограден със зеленина хотел Парк  край Карнобат за своя лагер преди двубоя с Любимец. Спортно техническото ръководство и играчите заминаха вчера от морския град, за да проведат последното си тактическо занимание, далеч от натоварения трафик и шумотевицата на Бургас.

В отбора всички са готови за първата си домакинска среща на Лазур. Треньорът Валери Дамянов и неговият щаб са разучили внимателно силните и слабите страни на днешния съперник. В отбора на Любимец има доста нови футболисти – също както и в Нефтохимик, но и двата тима много добре се познават и едва ли биха допуснали да се изненадат взаимно.

През седмицата играчите на нафтата тренираха и двуразово, като щабът на тима обърна сериозно внимание на тактическата подготовка. Отборът се сработва все по-добре и днес треньорът Валери Дамянов очаква да види своите футболисти в нова, различна и по-добра светлина отколкото в първия мач с Литекс.

В състава ще има известни корекции, които вече бяха обявени на пресконференция в четвъртък. Въпреки това не са изключени и някои изненади от първоначално обявените намерения за стартова единайсеторка. Поне четирима нови футболисти ще започнат като титуляри днешния двубой срещу Любимец, като рокади са възможни до последния момент.

Съставът за мача ще стане ясен на разбора преди тръгването за Бургас. Тази сутрин футболистите ще проведат тонизиращо занимание, след което ще почиват в прекрасните условия, които предлага  спа хотел „Парк” в Карнобат.