Как да опазим връзката от изневяра?

Животът

27-07-2013, 15:51

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бъдете мила, обградете се с щастливи двойки и се изслушвайте

Бракът е трудна мисия. Да прекараш години в съжителство с друг човек и да не си омръзнете е невъзможно. Но ако се постараем повече да не се отдалечим от партньора, да не спираме да се интересуваме един за друг, може би ще успеем да избегнем изневярата и рутината, която убива връзката, колкото и да сме се обичали в началото.

Като за начало, не бързайте да прекъсвате приятелства веднага щом се омъжите. Вашите чувства към половинката ви може да са безусловни и да го обожавате, и все пак, в дадени моменти човек има нужда да сподели и с близък приятел. Човек, с когото споделя едни и същи виждания (нещо, което не винаги може да се каже за партньора). Вашето лично пространство с вашите приятели е незаменима терапия, с която да си връщате по лесен начин изгубения баланс. Същото важи и за партньора ви, разбира се.

Друг важен момент, за да избегнете изневярата, както от ваша страна, така и на любимия ви, е да не спирате да флиртувате. Не безогледни и безсрамни свалки, а чист флирт за забавление. Може да сте обвързана, но не сте с превръзка на очите. Все още можете да се наслаждавате на привлекателните хора около себе си и няма лошо да пофлиртувате от време на време, стига това да не прераства в авантюра.

Обградете се от щастливи двойки. Когато всички ваши приятели са нещастни във връзките си или пък изобщо не искат да се обвързват, това няма как да не повлияе и на вашето любовно настроение. Именно затова не зачерквайте тези хора от приятелския си кръг, но се постарайте да излизате по-често и с позитивни двойки, които са щастливи един с друг. Така и вие ще се заразите с нужния позитивизъм да поддържате вашата връзка в хармония.

Научете се кои битки са важни за спечелване и кога е добре да отстъпите. Винаги повтаряме колко е важен компромисът във връзката, така е. Но той не бива да се случва на всяка цена, затова се борете за нещата, които вярвате, че си заслужават. Не го правете напук, само за да надделеете над партньора, защото в един момент това ще ви изиграе лоша шега и той може да потърси ласки в чужди обятия.

И на последно място, но не и по важност, изслушвайте партньора и бъдете мила. Ако той знае, че вкъщи го чака разбираща, нежна и добра жена, която ще го подкрепи, а не го посреща със сопата, ще се прибира винаги с желание.

Източник: az-jenata.com