Едно море - един Приморски парк, подготвят блокада на Евксиноград

Мисия Варна

28-07-2013, 12:08

Снимка:

Dimitar Vuchev, Фейсбук

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Една от идеите е да има едновременна сухопътна и морска блокада

Депутатите протакват протеста. Искат да излязат във ваканция и София да няма пред кой да протестира. Искат да ни приспят. Нека да покажем, че протестът продължава. Нека да блокираме Евксиноград, за да им припомним, че сме тук. Това е призивът на стотици варненци, обедили се в групи във Фейсбук "Едно море - един Приморски парк" и "Да блокираме Евксиноград". Дали ще се осъществи подготвяната офанзива и дали реално ще се провали почивката на депутатите, която започва на 5 август, тепърва ще разберем. 
На първо място е искането за оставка на правителството. Варненци искат и свободен достъп до Евксиноград, както и съединяване на Евксиноград и Приморски парк.
"Започва да узрява идеята за едновременна сухопътна и морска блокада. С плуване, дюшек или лодка, от Траката лесно се стига до плажа на Евксиноград. Една прекрасна плажна ивица, която от дете помня винаги като полу-празна. А гражданите се гъчкат по малкото пясък на Траката", споделя в мрежата Валентин Стоянов. "Билбордове на входа на Варна с надпис "Оставка", предлага друг коментатор.