Груевски е доволен от днешната среща

Премиерът на Македония посочи днешното посещение като изключително благодатно за бъдещите македоно-български взаимоотношения

Премиерът на Македония Никола Груевски изрази задоволство от проведената работна визита в България и срещите си с българското правителство.

В изявлението си след срещата с българския министър-председател Пламен Орешарски, премиерът на Македония Никола Груевски заяви: "Искам да изкажа своето задоволство от днешното работно посещение в Република България и работната среща с моя български колега Пламен Орешарски, както и от работните срещи на членовете на двете правителства, както и на пленарната среща на двете делегации, които преминаха в приятелска и конструктивна атмосфера".
Груевски добави, че желае да изтъкне значителен принос в съвместните усилия за напредък в добросъседските отношения между Република Македония и Република България, който днешните срещи осигуриха. "Това бе едно събитие, от което може да излязат идеи, проекти и стъпки, с които допълнително и значително ще напреднат и се развият добросъседските отношения."