Митко Пайнера: Двама изпълнители на „Пайнер“ ще има във "ВИП Брадър"

Добрич Лайф

28-07-2013, 22:10

Снимка:

Signal.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Продуцентът все още води преговори кои фолк диви ще участват в риалитито

В риалити форматите едни от най-желаните участници са фолк певиците. В най-голямата музикална компания, продуцираща попфолк, вече са отправени покани към някои от звездите за новия сезон "ВИП Брадър", който стартира тази есен. Всяка оферта за подобен род изяви минава през одобрение от страна на собственика на "Пайнер" г-н Митко Димитров.

"Има поканени няколко изпълнителки от нашата фирма. Все още не бих желал да коментирам кои са. Продуцентите на предаването държат да запазят това в тайна, докато дойде крайният момент на влизане в Къщата. Засега все още и те поддържат някаква конфиденциалност по въпроса, за да бъде по-интересно и хората да научат имената в последния момент. Но има интерес към наши изпълнители, влизаме в преговори..." - обясни г-н Димитров, пише "ШОУ", цитиран от lifestyle.bg.

На въпрос с колко изпълнители се водят преговори и дали наистина Ивана е едно от имената, както гласи мълвата, собственикът на "Пайнер" коментира: "За участие във "ВИП Брадър" говорим за най-много двама изпълнители. Има и такива, които са склонни, други се двоумят. Участието в риалити формата го обсъждаме заедно......Пък някои наши клиенти и заведения са си направили графиците и до края на 2014-та!", категоричен е Митко Димитров.