Добро утро, Пловдив!

Мисия Пловдив

29-07-2013, 06:47

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Жега! Температурите скачат с още 2-3 градуса

Добро утро, Пловдив! Днес времето ще бъде слънчево и горещо. Очаква се температурите да се повишат с 2-3 градуса спрямо вчера и максималните ще варират между 35 и 40. В Пловдив живакът ще удари 37 градуса по Целзий.

От 10:30 часа ще се проведе редовната пресконференция в заседателната зала на Община Пловдив. Тя ще засегне актуалните събития в града през изминалите и идните дни.

Днес вечерта спират движението в подлеза на улица "Гладстон“ от 21 до 5 часа заради подмяна на осветлението. Колите ще бъдат отклонявани в късните часове от кръстовището с ул. "Преслав” и след кръстовището с ул. "П. Д. Петков”. Мярката ще е в сила до 04 август. Ще бъдат променени и маршрутите на линии с № 10 и № 66 от градския транспорт в този часови диапазон. Подробности вижте ТУК.

Европейският колеж по икономика и управление и Съюзът на икономистите в България пък организират дискусия на тема: „Европейските пари и просперитетът на България – между оптимизма и песимизма“.Дебатът ще се проведе от 11:00 ч. в Аулата на новата академична база на Колежа в София.

Отново под Тепетата киноманите ще могат да се насладят на поредните 2 заглавия от програмата на фестивала Филмови нощи във Филипополис. В ранната прожекция от 21:10 часа можете да видите цял куп звезди в "360". Филмът засяга темата за сексуалните отношения между хора от различни социални слоеве.

Късната прожекция от 23:30 часа ще ви въведе в свят, в който започвате да се питате дали можете да вярвате на очите си. Филмът "Зрителна измама" е с участието на Морган Фрийман и Уди Харелсън.

За меломаните пък е безплатният концерт на група Сигнал. Той е довечера на площад Централен. Повече подробности можете да прочетете ТУК.