Хороскоп за август - Ракът печели пари, Лъвът събира погледи

Животът

29-07-2013, 13:12

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Овенът ще се забавлява, Скорпионът пълен с изпитания

Овен

Месец Август ще бъде добър за почивка и всякакъв вид забавления, въпреки че може да се наложи повторна проверка на графика, тъй като не всичко ще върви по план. Също така може да има известно напрежение, свързано с членовете на семейството. Стремежа да се бунтувате срещу очакванията ще бъде силен този месец. Внимавайте с нетърпението към другите и с агресивното ви поведение. Приятелите ви ще се нуждаят от вниманието ви около 13 Август, но може да са объркани или дори заблудени. Предишна любов или хора, които преди сте отхвърлили или пренебрегнали, може да видите в нова светлина през този месец.

Телец

През месец Август 2013 година, ще изпитате много радост от времето прекарано със семейството, въпреки че семейните ваканции, които ще осъществите сега може да изискват гъвкавост и резервен план. Също така вземете под внимание ограниченията на скоростта и проявете повече търпение на пътя. Въпросите в професионалната сфера могат да бъдат малко неясни около 13 Август. Различните изисквания и нужди на семейството и работата могат да грабнат вниманието ви. Вероятно е да се сещате за миналото в сферата на любовта, тъй като новите връзки не изглежда да се движат напред особено бързо. Преосмислянето на последните оценки на хора може да присъства силно през този месец.

Близнаци

През по-голямата част от Август ще бъдете под влиянието на Меркурий, и ще можете да се справите с въпросите, свързани с комуникацията и транспорта по иноваторски начин, като например поддържане и почистване на вашият компютър, привеждане в изправност на автомобила и повторна проверка на графика. Месеца ще бъде добър за решаване на проблеми и по-голяма организация. Може да се насладите на прекрасни и вероятно вдъхновяващи разговори с другите. Любовта ще се увеличи с помощта на по-силна комуникация. Внимавайте с импулсивните покупки през месец Август, както и конфликти с приятели, свързани с пари или ценности около 9-12 Август.

Рак

През месец Август 2013 година ще имате доста силна воля, Раци. Ще се чувствате независими и може да привлечете съпротива и да се изправите пред някои пречки. Вашата най-добра защита е да не повишавате тон. Отстоявайте себе си когато наистина сте сигурни, че заслужавате това, което искате, така че да не изглеждате агресивни. Обаче, този месец ще бъде силен за финансовата сфера. Периода не е най-подходящият да правите големи покупки, но е отличен за разглеждане на паричните въпроси. Възможно е да откриете ресурс, който никога не сте знаели, че имате или да намерите изгубена ценна вещ.

Лъв

През този месец ще събирате всички погледи, Лъвове, и те ще харесват това, което виждат! Вашето поведение ще бъде особено любезно и пленително, въпреки че може също да бъдете малко резервирани. Вземането на решения ще ви отнема време през този месец. Ще искате да изчакате преди да предприемете нещо относно много въпроси. Ще се върнете в миналото по повод на една връзка, което може би е желателно, въпреки че са вероятни някои объркващи и неясни елементи. През месец Август ще се справяте доста добре с въпросите в професионалната сфера. Вашата личност ще прави впечатление и висшестоящите, както и колегите ви ще ви вземат за пример.

Дева

Месец Август е подходящ да си вземете почивка, Деви, въпреки че пътуването може би няма да бъде толкова просто, колкото се надявате. Други форми на оттегляне и усамотяване също ще ви се отразят добре. Около края на месеца, обаче, активността ви ще се увеличава, както и  удоволствието от това. Ще имате най-малко двама обожатели. Финансите ви ще бъдат стабилни, особено около 29-30 Август. Измама или лъжа ще излезе наяве около 13 Август около работата. Възможно е приятелските отношения да бъдат обтегнати от време на време, през този месец и може да бъде трудно да откриете искрена подкрепа на плановете ви.

Везни

Желанието ви за повече независимост в професионалната сфера ще бъде силно през месец Август, Везни, въпреки че, не всеки е вероятно да ви подкрепи. В сферата на любовта, опитвайки се да разделите фактите от фантазията може да попаднете в серия от емоционални изпитания, особено около 9-13 Август. Може да откриете, че важни хора в живота ви са до известна степен непостоянни и не може да се разчита на тях, но бъдете търпеливи, защото с готовност идва подкрепа от изненадващ източник около 29-30 Август. Внимавайте за изопачаване на фактите на 22-23 Август. Бъдете ясни, честни и открити в отношенията ви.

Скорпион

С толкова много внимание, насочено към професионалната сфера, материални въпроси и външният свят, през този месец, ще трябва да извършите балансиращо действие със семейния ви живот, който ще изисква специално внимание около 13 Август. Ще ви се струпа много през месец Август и може да се изправите както пред по-голямо признание, така и пред някои пречки в кариерата ви. Възможно е да се наложи да се справяте със своенравни и импулсивни колеги или шефове. Важно е да внимавате какво казвате през този период. Напрежението ще намалява с течение на времето, въпреки че вие ще останете също толкова активни.

Стрелец

Месец Август ще бъде силен в професионалната сфера, Стрелци, особено през последната седмица на месеца. Възможно е да получите признание или някакви резултати от труда ви. Любовните връзки и приятелствата, обаче, могат да бъдат темпераментни. Това не е най-надеждната арена в живота ви напоследък. Могат да се появят спорове за пари и може да има недоразумение, свързано с това колко сериозна става връзката. Бъдете особено внимателни с парите и интимните въпроси около 9-12 Август, когато импулсивните действия могат да предизвикат негативни последствия.

Козирог

Може да се изправите пред противопоставяне на плановете  ви повече от обикновено през този месец, Козирози. Въпреки че, обикновено се справяте много добре с несполуките, през месец Август може да се чувствате доста мрачни и с променлив характер. Енергията ще идва и ще си отива. През този период е възможна нетърпимост към партньора ви и въпросите, свързани със свободата, отговорностите и вниманието към семейството вероятно ще бъдат горещите теми. Може да е необходимо да се премахне напрежението. Прегледайте бюджета си и особено дълговете си или споделени средства, това може да бъде много ползотворно през месец Август. Енергията ви ще се върне към края на месеца, когато ще бъдете по-способни да видите положението.

Водолей

Трябва да бъдете реалисти в очакванията си за другите и в отношенията през месец Август, Водолеи. Преразглеждане на минали връзки и решаване на стари проблеми в отношенията ще бъде на дневен ред през този  месец. Внимавайте с нетърпението, особено на работното място, по време на шофиране и докато се занимавате с транспорт  или комуникационни обърквания. Професионалните въпроси могат да бъдат много оживени и забързани през този месец и може да се наложи да се справяте с неприятни колеги. Възможно е да бъдете доста нетърпеливи с рутината на ежедневието и ако можете да намерите начин да определите собствената си скорост, всички ще се възползват. Физическите упражнения ще бъдат отличен начин да се освободите от стреса.

Риби

През този месец ще бъдат необходими повече компромиси в любовта, Риби, но тенденцията сега е да не се спирате пред нищо и да прибързвате с нещата, което не е типично за вас. Контролирайте нетърпението си колкото е възможно повече, тъй като любовта се нуждае от време да се развива естествено. Обстоятелствата сигнализират за необходимостта от повече почивка около средата на месеца, въпреки че инстинктите ви, както и суматохата и бъркотията ще ви издърпват в посока на работата и полагане на повече усилия в ежедневието. Може да изхарчите повече пари и отделите повече време за забавления и развлекателни дейности през месец Август 2013 година.

Източник: horoscopite.bg