Иво Иванов за секс-компромата с Бриана: Това ми пречи на футбола

Стара Загора Лайф

29-07-2013, 16:11

Автор:

вестник Шоу

Всичко от Автора

Футболистът на Берое се кани да съди този, който използвал профила му, за да си купи секс от певицата

Миналата седмица скандална и пикантна чат-кореспонденция бе изпратена на редакционния имейл на вестник "ШОУ". От нея се разбира, че фолкпевицата Бриана се “продава” за 3000 евро и рекламира "стоката си" с голи снимки пред бившия футболен национал и настоящ играч на "Берое" Иво Иванов. От изпратения мейл става ясно още, че аферата на чалгадивата и футболиста започва в началото на юли. Потърсихме за коментар футболиста, който заяви, че най-голямата жертва в случая е... самият той. По думите му, "Иво Иванов", с когото Бриана си е писала, съвсем не е футболистът Иво Иванов от “Берое”.

- Миналата седмица избухна страхотен скандал, в който главни герои бяха "фолкпевицата Бриана и футболистът Иво Иванов"...
- Честно казано, съм потресен! Аз съм Иво Иванов, но не съм си писал с никого! Разбрах какво се случва в движение. Не съм аз човекът от профила (във Фейсбук - бел. ред.)! Не знам нито кой, нито защо прави това, но е отвратително!

- Във въпросния профил има твои снимки, а в чата се разменяха данни, които би трябвало да са лични и конфиденциални...
- Да, което е още по-страшно! Предприел съм вече мерки. Пуснал съм жалба. Няма да оставя нещата по този начин!
-
А познаваш ли Бриана?
- Не, нямам даже и идея коя е! Не познавам това момиче! И няма как да си пиша с човек, когото не познавам!...

- Стигна ли в такъв случай до човека, който е взел самоличността ти във Фейсбук?
- Все още не. Не знам кой стои зад този профил. Но ако го намеря, сигурно

ще го срина!

Не знам какво ще го направя този човек...

Но що за човек трябва да си, колко малоумен, за да правиш всичко това?! Недоумявам просто! Но няма да оставя нещата така! Чувал съм, че е имало и други някакви фалшиви профили, но не знам дали и в другите ситуации се случват същите сюжети. Крайно неприятно е...

- Отрази ли се това на работата ти?
- Отразява се, разбира се! Това е проблем, който няма как да стои встрани, защото влияе. Много се дразня и ще открия този, който ми причинява всичко това! Вместо да съм пределно концентриран във футбола, имаме важни мачове, се занимавам с неща, които ме нервират. Още щом разбрах за това, информирах клуба и нашето пресаташе ще направи всичко възможно да изтрие въпросния профил. Тази злоупотреба трябва да приключи!

- В случай че имаш приятелка, вероятно тази ситуация й е, меко казано, неприятна?...
- Имам приятелка, имам и дете на 8 месеца. Истината обаче е, че още като видя какво е писано,

тя знаеше, че това не съм аз

Познава ме отлично и знае, че това няма как да съм го писал аз.

Друго е лошо – че постоянно ми звънят разни хора, за да ме питат какви са тези неща. Неща, за които не знам нищо... Много е дразнещо.

- Спомена, че ако откриеш човека зад профила, ще стане страшно... Какво ти минава през главата да направиш?
- Директно ще го съдя! А и още повече, че това не ми се случва за първи път. На мен и друг път са ми се обаждали хора, които твърдят, че са си писали “с мен”. Говорят ми някакви пълни глупости и аз нямам идея какво изобщо се случва. И това много ме злепоставя! Само да разбера кой е!... Ще разбера! Нямам никакви предположения. Какъв трябва да е изобщо този човек, който да седне и да пише на някакъв друг от чуждо име?!... Какво можеш да спечелиш от това – абсолютно нищо! Жалка история!

- Дали в случая Бриана е повярвала, че действително си пише с Иво Иванов? Защото с лека ръка му дава и данните, и всякакъв род отговори, изпраща му снимки и т.н.
- Нямам представа. Не го познавам това момиче, но сигурно си е мислела, че пише на мен. Ако е писала с „Иво Иванов” с точно този Фейсбук, в който е пълно с мои снимки, вероятно е вярвала, че съм аз. Нямам идея... А как да разбере, че не съм аз, след като ние дори не се познаваме?!...