Четирима играчи съдят ЦСКА за 2 млн. лева

Спорт

30-07-2013, 10:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Сержиньо, Бенжелюн, Родригес и Скиорили са поредните, които заведоха дела срещу "червените'

Бившите футболисти на ЦСКА Себастиан Скиорили, Сержиньо, Юнес Бенжелюн и Джереми Родригес се превърнаха в поредните, ко­ито съдят клуба. Четирима­та са завели искове за неизп­латени и просрочени задъл­жения в общ размер на 2 ми­лиона лева, пише Sportline.bg.

Скиорили и Сер­жиньо имат претенции на обща стойност 500 000 ев­ро. Това са парите им до края на договорите. Инте­ресното е, че след като разтрогна своя контракт, аржентинецът подписа спо­разумение, че няма претен­ции към клуба. С идването на новото ръководство яв­но тази декларация вече не важи. Скиорили изигра само 4 мача за ЦСКА и представя­нето му бе разочароващо.

Португалецът Сержиньо пък си тръгна от "Армията" в края на миналия сезон. Той се представи посредствено, като изигра 19 мача, вкара 5 гола и добави 4 асистенции. Претенциите на другите двама - настоящия играч на Локо (Сф) Джереми Родригес и Юнес Бенжелюн, който все още е без отбор, също са на общ размер 500 хиляди ев­ро. Така изброените чети­рима футболисти чакат об­що около 2 милиона лева от ЦСКА.

Освен тях дела срещу клу­ба водят още Александру Пакурар, Илияс Кириякидис, Иван Боладо, Сивард Спрокел и други.