Хитовата екшън комедия "БСП2" в лятното кино

Пловдив Лайф

30-07-2013, 11:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

От 21:10 часа тази вечер в рамките на фестивала можете да гледате предпремиерата на БСП 2 - БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИИ. Брус Уилис, Антъни Хопкинс, Катрин Зита-Джоунс, Джон Малкович са част от звездния актьорски състав в продължението на превърналата се в световна кино сензация екшън комедия. В центъра на сюжета е отново бившия агент от ЦРУ Франк Моузес, който прави всичко възможно, за да води по-спокоен живот. Но плановете му се променят, когато научава, че агенти от Интерпол са тръгнали по петите му. Очаква ви едно скоростно и забавно екшън-приключение.

Цената на билета днес в предпремиерната седмица е 8 лв. Останалите прожекции  - на 2-ри, 6-ти, 9-ти и 10-ти август са с цена - 6 лв.

Джейсън Стейтъм раздава правосъдие в КОЛИБРИ от 23:30 часа. Джоуи (Джейсън Стейтъм) е бивш войник от спец службите, който вече живее в един от най-спокойните лондонски квартали. Но живота му се променя напълно, когато приятелката му е убита. За да си отмъсти, той е принуден отново да се потопи в света на насилието и жестокостите, където може да разчита единствено на инстинктите и военното си обучение.

Цена на билета 4 лв