Любовен хороскоп за август

Животът

30-07-2013, 14:53

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Овенът ще бъде в хармония, Близнаците са завладени от страст

Горещите летни дни вдигат градуса на емоциите, любовният ни статус търпи промени. Какво предричат звездите за любовната еротичната сфера от живота ни през жаркия август?

За тези от вас, които още не са ходили на почивка, ето каква ще бъде ваканцията ви според зодията. 

А тези, които вече отмаряха на плажа, могат да разберат как ще се развие любовният им живот през август.

Овен

Представителите на зодия Овен обичат действието, приключението и разнообразието. Търсите място, на което няма да ви стане скучно. Но не обичате дългите пътувания и проекти. Вие сте изследователи, правите различни неща и трупате опит.

Август ще внесе интензивна наслада в любовния ви живот. Първите десет дни ще бъдат белязани от страстна афера, чувствата ви ще бъдат разтърсени, ще избухнете диво и страстно, без излишна романтика. Внимавайте с егото, може да ви доведе до конфликти.

Не оставяйте възможностите да ви се изплъзнат. През последните десет дни в любовния ви живот ще доминира хармонията. Желанията ви ще се изпълнят и ще изживеете незабравими моменти. Предстои ви щастие!

Телец

Планирайте ваканцията си. Търсите релаксация, комфорт и лукс. Често посещавате едни и същи места, защото сте останали доволни от тях преди. Правите всичко така, че да не отидат парите ви на вятъра. Не обичате промените, но търсите качество.

През август ще изразите чувствата си, ще изпълните желанията си и ще бъдете с хората, които обичате. Ваканцията ви ще бъде приятна. Искате мир в душата и не ви се занимава с краткотрайни връзки. Искате до себе си мъж, който ще докосне душата ви. И тогава ще дадете най-доброто от себе си. 10-17 август ще бъдат дни, изпълнени с любов.

Мястото, на което ще изкарате почивката си, ще бъде идеално, ще останете доволни. Ще почувствате нужда да изразявате себе си откровено. Възможно е от миналото да се появят връзки, които са белязали сериозно живота ви.

Близнаци

Комуникативни сте, обичате да пътувате, искате постоянно да посещавате нови места, да срещате нови хора и да се забавлявате. Флиртът и приключението е в кръвта ви. Ваканцията с вас е незабравимо изживяване. Но никога не правите нищо по план.

През август настроението ви ще е отлично. Ще ви се открият възможности за нови авантюри и приятелства. Ще се запознаете с хора с различна култура и стил. Освен това нещо ви гъделичка да признаете чувствата си пред човека, за когото жадувате. Отпуснете се, почивайте си и се насладете на красиви еротични моменти.

Във втората десетдневка на месеца сексуалните ви желания се събуждат, страстта ви завладява. Ще бъде незабравимо. Искате партньор, който да отговаря на въображението ви. През последните десет дни от месеца любовният ви живот ще бъде в най-добрата си фаза и ще започнете да обмисляте как да пренесете връзката си един ход напред.

Рак

Релаксация край морето, плуване и общо взето една мързелива ваканция, това ви се иска. Ще пътувате с хора, които знаят как да се забавляват. Не ви е лесно да се откажете от навиците си дори за малко, затова предпочитате места, на които се чувствате като у дома си.

Иска ви се през ваканцията ви да правите неща, които обичате, на красиво и романтично място. През август наяве излизат скритите ви желания. Искате сериозно обвързване, дълготрайна връзка с бъдеще. Чувствителни сте и взимате всичко на сериозно.

Изберете внимателно партньора си. Може да ви заблуди с чар. Ефимерните връзки ви пречат, не искате такава, но ако започнете сега връзка, тя ще бъде здрава. През вторите десет дни на месеца любовта ви ще расте. Ако сте сама, има вероятност да откриете любов точно по време на почивката си. Не позволявайте други хора да влияят на емоциите ви.

Лъв

Обожавате разкоша, лукса, обгрижването и комфорта. Искате да се заредите с енергия без излишни движения. Разточителни сте и търсите най-разкошната ваканция с релакс, но и много забавление, сред което и шопинг в лъскави бутици.

През август сте страстни и в търсене на перфектната любов. Ще бъдете прекомерно ентусиазирани и ще отговаряте на всяко телефонно обаждане. Искате стабилна връзка, в която да сте обожавана. През първите десет дни контактите ви се увеличават, емоциите ви се пробуждат.

Август обаче вещае и негативни изживявания. Ревността и чувството ви за собственост ще задуши половинката ви. През последните дни от месеца обаче нещата се нареждат в положителен смисъл. Ще бъдете по-дипломатична и импресивна.

Дева

Организирайте почивката си и се погрижете дотогава да сте изчистили всички ангажименти. Искате да знаете всичко за мястото, което ще посетите и да организирате пътуването си така, че да получите най-доброто от всичко. Помислете и за всичко онези изживявания, които ще направят ваканцията незабравима.

През август трябва да внимавате с връзката си и да подкрепяте любимите си хора. Внимавайте в изборите си, следвайте инстинктите си.

Бъдещето на интимната ви връзка е неясно, възможно е да направите и някои погрешни ходове. Вероятно е да се впуснете в нова или да вложите усилия, за да заздравите настоящата. През последните десет дни от месеца ще спечелите човека, когото желаете.

Везни

Не ви е лесно да решите как да изкарате ваканцията си. Обичате лукса, спа процедурите и добрата компания. Искате комфорт и чистота, да имате всичко необходимо под ръка.

Чувственост и щастие бележат отпускарския месец август. Бъдете внимателни да не идеализирате прекалено любовта. Бъдете прагматични, не се целете високо, защото няма да отговорят на очакванията ви.

През първите десет дни отношенията ви ще се развиват позитивно. Емоциите ще бъдат много и ще презаредите батериите си. Ще живеете различно и ще одобрявате иновациите. Възможни са сексуални връзки с хора от професионалното обкръжение. Последните десет дни от месеца ще бъдете много щастливи, ще срещнете интересни хора.

Скорпион

Обичате мистерията, емоциите, изживяванията. Обичате изненадващите, непланирани пътувания до непознати дестинации с любовта на живота ви. Не обичате да следвате план. Искате интригуващо, интересно изживяване, да изследвате света, но и да се скриете от останалите хора.

През август ще горите от желание да разкриете чувствата си пред хората, които обичате. Страстта ви кара да се отдавате на любимия. Чувствата са наситени, но внимавайте за конфликти. Първите десет дни ще ви подложат на изпитание - желанията ви ще контрастират на страховете ви.

С течение на дните ставате по-импулсивни и имате страхотни мигове. Последните десет дни от месеца ще сте ентусиазирани и, ако сте сама, ще намерите нови приятели.

Стрелец

Обичате да пътувате, странстването е в кръвта ви, емоционална сте. Социална личност сте и сте заобиколена от хора. Търсите място, на което ще избегнете рутината и което ще ви даде от всичко. Не обичате да стоите на едно място, обичате движението и спорта. Наслаждавате се на купона до сутринта. Търсите необикновеното и нетипично.

Любовта за вас е забавление и опит. Връзките ви не траят дълго. През август обаче е възможно да изживеете голяма любов. Желанията ви ще бъдат силни и ще търсите забавление. Ще изживеете страхотна ваканция, ще се отпуснете и ще имате много завоевания.

Вторите десет дни на месеца ще бъдат вълнуващи. Ще привличате като магнит, ще се запознаете с хора, които няма да ви оставят безразлични. В същото време половинката ви ще бъде подозрителен.

Козирог

Искате да релаксирате и да се отърсите от тревожността си. Ще изберете тихо място, където може да се насладите на природата. Не искате да се лишите от нищо, но и не искате да сте разточителни. Трудно ви е да се измъкнете от рутината. Не обичате неочакваните ситуации и промени. Предпочитате познатите си приятели и познатите места.

Предстои ви романтичен август, вие очаровате. Ще релаксирате и ще срещнете все пак интересни хора. Една връзка приключва, друга започва. Внимателно обмислете ситуацията. Търсите сигурност и стабилност във връзката, не секс за една нощ.

През последните десет дни на август ще ви бъде по-лесно да изразите емоциите си. Ако не сте обвързана, ще си изясните желанията и ще направите първата крачка към промяната.

Водолей

Обичате необичайните ваканции и новите изживявания. Не обичате организацията и напрежението. Искате действие, приключение, но не по програма.

Не изразявате чувствата си лесно. През първите десет дни от месеца личност от професионалното ви обкръжение ще покаже интерес. За другите обаче е трудно да разберат какво искате. Ще бъдете с хората, които харесвате.

Красиви, романтични моменти ви предстоят, хармония и добра комуникация в отношенията ви с любимия. Дните са особено добри за връзката ви.

Риби

Обичате красивите, идеалистични пейзажи, прегръдките, мечтите. Тихите, релаксиращи места са за вас, искате да се насладите на природата. Не обичате шумните партита. Искате да се наслаждавате на разговори с половинката, романтика, залези.

Идеализирате любовта и често оставате наранени във връзката си. През август обърнете внимание на отношенията с любимия. Ако сте необвързани, ограничете се и не се влюбвайте в хора, които идват с много проблеми. Ако обичате, ще изживеете незабравими моменти. Партньорът ви ще бъде с вас и ще ви накара да се чувствате комфортно.

Същото ще получите и от други любими хора. Средата на месеца ще бъде интензивна, не са изключени и конфликти. Краят на месеца ви заварва с колебания, не е изключено да са предизвикани от стара любов.

Източник: missbloom.bg