Кривия: Досега не сме постигнали нищо

Спорт

30-07-2013, 17:19

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Срещу Щутгарт ще си сверим часовниците, но мисията не е невъзможна, убеден е спортният директор на Ботев

Спортният директор на Ботев Сашо Александров – Кривия даде обширно интервю за Гонг, в което коментира ситуацията в клуба преди двата мача срещу Щутгарт от лига Европа:

Ето какво каза Кривия пред колегите:

„Ние работим всеки ден, опитваме се да вървим нагоре и не се задоволяваме с това, което сме постигнали, защото то е нищо”.

„След като собственикът на клуба е дал толкова добра оценка за нас, това ни радва. Аз смятам, че на този етап е достатъчно, но ще трябва да продължим да се развиваме колкото се може повече”.

„Настроението в отбора е добро, футболистите се подготвят добре. Мисля, че успяхме да ги възстановим след мачовете в четвъртък и в неделя. Така че всичко върви по план. Ще търсим добър резултат, да отбележим гол. Ако пък можем да победим, ще бъде най-добре”.

„Сигурно за N-ти път ще се повторя, че невъзможни неща няма. Особено във футбола. Смятам, че ако футболистите изпълнят указанията на Мъри Стоилов, всичко е възможно. Имаме добър отбор и срещу Щутгарт ще си сверим часовниците, ще видим на какво ниво сме”!

„Не трябва обаче да се изпада в чак толкова голяма еуфория, защото сме в началото на първенството и играем добре в Европа. Това е радващо и се надяваме да продължим със същите добри игри”.