Камбуров изпревари Неделев за играч №1 на кръга

Спорт

31-07-2013, 13:31

Снимка:

Андро Дюлгерян

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Голмайсторът на Локо спечели наградата за 7-и път

Голмайсторът на Локо (Пд) Мартин Камбуров бе обявен за футболист №1 на втория кръг в „А” група в традиционната анкета на Пресклуб България и вестник „Футбол“. Любимецът на агитката от Лаута спечели това звание за 7-и път, а освен това 3 пъти е бил и играч №1 на месеца.

Камбуров изпревари в анкетата любимеца на жълто-черната агитка Тодор Неделев. Халфът на Ботев остана със 7 гласа, един по-малко от Камбуров.

По-нататък в класирането следват Ромарио от Ботев с 4 гласа, Джордан от Литекс с 3 и Григор Долапчиев от ЦСКА с 1 глас.

„Благодаря за наградата. Всичките 11 от Локомотив я заслужаваха. Дори съм убеден, че Йордан Господинов я заслужаваше повече от мен.

Голът ми срещу Левски и победата ни срещу тях не дойдоха никак лесно. Те не са толкова слаб отбор, колкото някои се опитват да ги изкарат. Видяхте, че срещу Ботев първото полувреме показаха, че са добър отбор и само една глупост на техен футболист реши и промени ситуацията в мача.

Не е много лесно да вкараш на Левски на Герена. Ако трябва да бъда откровен, повече ми се искаше да вкарам на ЦСКА, отколкото на Левски“, заяви Камбуров на пресконференцията в Пресклуб България.