Първи рунд на битката Лудогорец - Партизан

Спорт

31-07-2013, 14:57

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Стойчо Стоев залага на състава, който разби Слован в Разград

Лудогорец ще използва еди­найсетте, които победиха Слован в Разград, и срещу Партизан днес. Треньорът Стой­чо Стоев е останал много до­волен от представянето на футболистите, заради кое­то не мисли да прави проме­ни. Специалистът даде по­чивка в мача срещу Черномо­рец (1:0) на Дани Абало, но се­га испанецът ще е сред ти­тулярите.

Въпреки картотекиране­то на Жуниор Кишада, ата­ката отново ще бъде водена от Роман Безяк. Словенецът не се намира в много добра форма, но заради липсата на сериозна алтернатива е титуляр. Както е известно, Мишел Платини все още е контузен, заради което из­падна от списъка с картоте­кираните в Шампионската лига.

Единственият пост, за който Стоев все още мисли, е този зад нападателя. Спе­циалистът избира между Марселинъо и Фабио Ешпиньо за поста. Най-нероятно оба­че бразилецът отново ще е сред титулярите. Извън сметките отново е Мирослав Иванов, който има да изтърпи още един мач наказание. Деко ще бъде на разположение на Стоев за реванша с Партизан в Белг­рад на 7 август.

Треньорът на гробарите Вук Рашович е решил да хвърли най-доброто срещу Лудогорец. Очаква се той да включи в стартовия състав новите попълнения Милан Обрадович и бившия халф на Манчестър Юнайтед Ерик Джемба-Джемба. Отляво на защитата зара­ди наказанието на Волков пък ще започне Гулан.

Още спортни новини тук