Диян Лефтеров и Коста Янев – готови за дербито

Спорт

31-07-2013, 15:46

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Веднага след брифинга в петък, отборът на нафтата ще замине на традиционния си лагер в спа хотел Парк край Карнобат

Капитанът на Нефтохимик Коста Янев, който получи травма на глезена в мача с Любимец, вече тренира наравно с останалите си съотборници и ще влезе в групата за мача в петък. Коцето „стисна Зъби” и въпреки болката не преустанови занимания, въпреки съветите на лекарския щаб. Така 4 дни след контузията опитният халф е напълно готов за игра и с нетърпение чака петъчното дерби, в което отново ще изведе нафтата с капитанската лента.

Друг любимец на феновете -  Диян Лефтеров вчера взе участие в мача с Мастер и остана на терена едно полувреме. Бранителят е напълно възстановен от операцията на менискус, която претърпя преди месец  и половина. От треньорския щаб зависи дали ще гласува доверие на Лефтеров в предстоящия мач.  Любимецът на зелената агитка има все още да наваксва във физически план, но вече е на 80% готов за игра.

Днес стана ясно , че на пресконференцията на Нефтохимик, която е утре от 11 часа в Спортен център Изгрев, футболистът който ще се срещне с журналисти е капитанът на тима Коста Янев, който има опит в дербита като петъчното.

Веднага след брифинга отборът на нафтата ще замине на традиционния си лагер в спа хотел Парк край Карнобат.