На 3 август-ГолЯМото ядене на ДИНЯ!

Стара Загора Лайф

01-08-2013, 07:00

Снимка:

Facebook

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Организаторите са подготвили състезание за скоростно ядене на диня;динен бар; благотворителен динен щанд;боди артдемонстрации и още,още динени забави с награди

Най-вкусното, най-сладкото,най-забавното и най-масовото ядене на диня с кауза!Инициативата е част от кампанията „Дарявай и се забавлявай” на Сдружение „Самаряни” и ще подкрепи Кризисен център „Самарянска къща”.
Дали ще се намерят 333 ентусиасти да участват в голямото ядене на ДИНЯ?
В разгара на лятото, на връх Световния ден на динята,в Стара Загора ще се състои най-свежото щуро благотворително динено парти. ГолЯМото ядене на ДИНЯ в подкрепа на кауза ще се състои на 3-ти август от 19:00 часа, в градската градина на Стара Загора.
Организаторите са подготвили много изненади: състезание за скоростно ядене на диня;
динен бар; благотворителен динен щанд; боди арт демонстрации и още, още други...
Благотворителният вход за динения фест е 3 лв. Всяко дарение ще бъде удвоено от Български фонд за жените. Благодарение на подкрепата на фонда, набраните средства в размер до 1000 лева ще бъдат удвоени и 100% от тях ще подкрепят Кризисен център „Самарянска къща“ за жени и деца, пострадали от насилие.
Всеки желаещ може да грабне своя билет-дарение от офиса на Сдружение „Самаряни“, намиращ се на ул. „Патриарх Евтимий“ № 57 в град Стара Загора, динената шатра в района около Гъбата на 31.07, между 18:00 и 20:00 часа или непосредствено преди събитието.
За най-голямата група ентусиасти, записали се заедно, ще има награда!
А наградите са:
3 гигантски дини – за най-масово участие;
5 гигантски дини – за най-скоростния състезател в надяждането с диня;
8 гигантски дини – за късметлията, изтеглен в томбола, измежду всички участници.
 ССИК „Различният поглед” подкрепят инициативата, като в деня на събитието ще се включат с боди арт демонстрации. Красиви „динени хрумки”, изработени по време на специално организираната Рециклираща Арт Творилница, ще се продават благотворително на динения щанд.
Официални партньори на гоЯМото ядене на ДИНЯ са Български фонд за жените, Магазин Мания– Стара Загора и Община Стара Загора.
Инициативата е част от кампанията „Дарявай и се забавлявай“ на Сдружение „Самаряни“. Други събития от поредицата са:Голямото благотворително пръскане с вода, Благотворително състезание с охлюви,Болница за плюшени мечета, Кънки на лед – благотворително и още други.