Временно спират водата в части от столицата

Мисия София

02-08-2013, 10:41

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Вижте кога и къде

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от район „Оборище”. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Георги Сава Раковски” Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Георги Сава Раковски” от бул. „Княз Александър Дондуков” до бул. „Сливница” ; по ул. „Св. Кирил и Методий” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Георги Бенковски”.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод, по ул. 1–ва в кв. „Малинова долина” ІІ част, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 20, ул. 24, ул. 23, по ул. 2 от ул. 20 до ул. 23, ул. 4, ул. 3, ул. 2, ул. 5. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. 1 ъгъла с ул. 23.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.