Цветан Василев: Аз съм като Дон Кихот

Спорт

02-08-2013, 12:54

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Гоним титлата и отстраняване на Щутгарт, смело обяви собственикът на Ботев

Мажоритарният собственик на Ботев (Пд) Цветан Василев коментира равенството 1:1 с Щутгарт, както и шансовете на "канарчетата" за спечелване на шампионската титла.

"Нашият отбор играе европейски футбол. Изпуснахме победата, но все пак мисля, че имаме огромни шансове да се класираме след втория мач. Публиката е моят мехлем и балсам за душата. Казах на футболистите, че съм горд с тях и искам да продължат в същия дух. Хареса ми играта, винаги съм казвал, че в Ботев най-много харесвам публиката", заяви Василев след двубоя.

"За тази година не бих казал, че е изпълнена програма максимум, защото се видя, че може да продължим напред. При нас няма програма максимум или минимум. За нас има една основна цел, това е отборът да играе достойно, това е моята мечта. След всеки мач играчи и треньори да излизат и да гледат достойно публиката."

Бизнесменът взе отношение и по въпроса дали Ботев има потенциал за спечелване на шампионката титла.

"Няма титла на всяка цена и никога не бих поставил такива цели. Отборът е способен да спечели титлата и да елиминира Щутгарт. От тук нататък искаме и шанс, който не беше на наша страна", допълни бизнесменът.

Цветан Василев коментира и представянето на Лудогорец срещу Партизан.

"Лудогорец заслужава поздравления. Радвам се, че Кирил Домусчиев продължава да прави чудеса в един отбор, в който никога не е имало традиции. Прави му чест, като Дон Кихот е, като мен", завърши коментара си босът на Ботев, пише Sportline.bg.