Морни депутати поемат към курортите, отдъхват си от протестиращите

Политика

02-08-2013, 16:28

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Народните избранници бяха изпратени да почиват с освирквания

С освирквания, вой на вувузели и тъпан, малка група протестиращи изпрати депутатите да "ваканцуват", както се изразява Хюсеин Хафъзов от ДПС.

Народните избранници се направиха отново на глухи и не обърнаха никакво внимание на събралите се хора. С бърза скорост те поеха към колите си и всеки да поеме към желаната дестинация и да отмори от тежката парламентарна дейност. И със сигурност най-радващото за тях - да бъдат далеч от протестите в София.

Не е ясно дали обаче всички ще летуват безпрепятствено, след като част от недоволните граждани обмислят окупация и на част от почивните станции на морето.

31 пленарни заседания, 23 приети закона и 89 решения, сред които промени в Закона за енергетиката, за насърчаване на заетостта, за бюджета, за политическите партии, за ДАНС, НПК и СРС-тата. Това е свършило дотук 42-то НС.

Сред най-активните народни представители са били Димчо Михалевски, Борис Цветков, Станислав Станилов, Десислава Атанасова, Мая Манолова, Светла Бъчварова, Джевдет Чакъров, Петър Мутафчиев и Антон Кутев, сочи справката на пресцентъра на парламента.