1000 "сини" обещаха да викат в Гоце Делчев

Агитката се помири с Левски, помоли: "Не се срамете повече"

От фенклубовете на “Левски” обещаха поне 1000 запалянковци да подкрепят отбора срещу “Пирин” (Гоце Делчев) в неделя, информира "Труд". За подобен мач обикновено пътуват до 500 души.

На специална среща в четвъртък вечерта на “Герена” агитката прекрати войната със своите любимци. Имало е доста упреци, след като при 1:2 с Ботев в сектора за гости се появиха само 7 “сини”, а за 1:2 с Локомотив (Пд) сред ултрасите цареше демонстративно мълчание или освирквания. От ръководството обаче също са обявили разочарование от действията на уж най-верните привърженици. Наско Сираков е повторил своята теза, че за три месеца отборът ще бъде вдигнат. Феновете са декларирали доверие към новия треньор Славиша Йоканович. Въпросът защо не е бил върнат Станимир Стоилов също е бил зададен.

В крайна сметка запалянковците обещали рядко виждана подкрепа в Гоце Делчев. И че отново ще бъдат 12-и играч на отбора. “Чакайте най-малко 1000 човека и няма да спрем да ви подкрепяме”, се откроило сред обещанията от агитката. Всичко лошо е било забравено и от двете страни. Но някои фенове уточнили - само не се срамете повече...

 

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК