Старт в неделя за ендуро класиката "6 дни луда работа"

Спорт

02-08-2013, 21:38

Снимка:

Six Days Crazy Job

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

От 4 до 9 август Балкана около Стара Загора и Казанлък ще бъде домакин на международното ендуро състезание Six Days Crazy Job 2013

Поредното издание на международното рали събира на старта си пилоти от България, Австрия, Германия, Англия, Ирландия, Румъния, Турция,Чехия, Словения, Гърция. Трасетата за Six Days Crazy Job 2013 вече са готови, като за експертите ще бъдат доста сложни, а за клас Хоби ще са значително по-леки, макар и с дължина между 100 и 120 км.
Да подкрепим момчетата,които в най-голямата жега ще се борят с препятствията пред Oбщината в неделя,призовават организаторите на официалната страница на надпреварата. Очакваме достойно представяне от нашите и ще стискаме палци на Вилимир Йорданов-Тарзан, Андон Чулев, Мартин Иванов и Димитър Цветков.
Първите два дни от състезанието ще важат за Х-ендуро Шампионата на страната,а следващите три – за крайното класиране в самото състезание.
Прологът отново ще бъде в центъра на Стара Загора в неделя (4 август) от 15:00ч.
Подробности за кроса ще откриете в официалния сайт  Six Days Crazy Job 2013, както и на фен-страницата във Фейсбук Six Days Crazy Job.