Янките си избраха "Мис Селяндурка"

Пловдив Лайф

03-08-2013, 15:52

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Победителката Уинона показа умения с автомонтьорски ключ

В градчето Уудсток, щата Алабама, се проведе надпреварата "Мис Селяндурка" - аграрен вариант на конкурсите по красота, любима атракция на местните фермери и шофьори на камиони. Тази година участваха едва 7 момичета, които достойно представиха традициите на земеделските райони в САЩ.

Претендентките се надпреварваха в три категории - интервю, демонстрация на практически умения и кънтри танц по дънкови шорти. Журито, съставено от кмета, шерифа и съдържателите на няколко бара, въобще не препитваха красавиците по фундаментални теми като световния мир или опазването на климата.

Основният въпрос беше: Кои три предмета от фермата ще вземете със себе си на необитаем остров? Повечето от отговорите се въртяха около лопата, крик и радиоапарат. В уменията се наложи блондинката Джейн, която приготви сандвичи с горчица за нула време. Победителката Уинона пък размаха автомонтьорски ключ, а за награда получи 100 долара и няколко талона за безплатно пазаруване в местните супермаркети, предава Лайфстайл.бг