Чичо Чарли се върна при горещата Капри (СНИМКИ 18+)

Пловдив Лайф

03-08-2013, 16:53

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Порнозвездата и актьора отново живеят заедно

Чарли Шийн отново се върна към старите си навици и по-точно към жените от порно бранша. Актьорът се е събра с Кристина Уолш, която е по-известна с псевдонима си Капри Андерсън. През 2010 година тя го обвини в нападение и побой. Тогава Шийн отвърна на "удара" ѝ на свой ред обвини актрисата в изнудване.

Изглежда двамата се преодолели своите драми от миналото и сега живеят заедно в дома му с Лос Анджелис, пише Радар Онлайн. Чарли не си прави големи планове и живее за момента, което обяснява защо пак се е събрал с Капри, разкри близък до звездата пред медията.

Тя се премести при него преди 3 седмици. Оттогава той не спира да купонясва. Това е едно от малкото общи неща помежду им. Двамата се преструват, че нищо не се е случило между тях в миналото, което е малко странно, добавя източникът.

Шийн поддържа близки отношения и с бившата си съпруга Денис Ричардс. В момента тя се грижи за дъщерите им Сам и Лола, както и за близнаците му от Брук Мюлер, която лекува зависимостите си в рехабилитационна клиника, предава Тялото.бг