Балет "Тодес" спира дъха с хореография и оригинални костюми

Цените на билетите са от 30 до 60 лв.

Шест месеца след супер успешното си турне у нас, най-авангардният руски балет Тодес отново ще гастролира по морето – във Варна на 5-и август и Бургас на 6-и август. Балетът създаде прецедент за българския културен афиш и концерна програма с второ международно турне в рамките на една година.

"В двата града артистите ще представят последната си и най-успешна програма, представена на 3 континента "Attention" В програма ще усетите острия вкус на истинския живот с неговите падения, разочарования, щастие и еуфория чрез невероятна динамика, неповторима хореография, стилни костюми, оригинално светлинно и музикално оформление", казват организаторите.

Спектакълът  е палитра на разнообразните човешки чувства и емоции. Той наподобява самия живот – непредсказуем, различен, където има място и за радост и за тъга, където се води вечният спор между мъжа и жената и в този емоционален диалог сърцата или се съединяват в едно или се чупят на малки парченца. Но именно поради смяната на трагедията и комедията на битието той е завладяващ и интересен.

Спектакълът ще се играе в Летния театър от 21 часа във вторник. Билети в мрежата на Ивентим и билети на касата на театър Адриана Будевска, на цена от 30 до 60 лв.