Слънчеви изригвания ще убият стотици милиони

Най-доброто от печата

05-08-2013, 06:37

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още преди 14 години ЦРУ на САЩ са знаели за предстоящите катаклизми

Стотици милиони хора ще загинат през септември заради мощни слънчеви изригвания, съобщава руският сайт за сензационни новини Internet Chronicle. От 14 години Белият дом знае за тях, но крие тайната. Според изданието, специализирано в производството на т.нар. неновини, това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън. Документите, предоставени от Сноудън, сочели, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление на САЩ са знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад.

 

От стаята си в хотел „Новотел” на летище Шереметиево Сноудън е разкрил, че подготовката на световните правителства за катастрофалните събития през септември „не е от голяма полза”. В шпионските среди по света неформално наричали резултата от предстоящите слънчеви изригвания the killshot.

 

Според Сноудън ЦРУ е наело по проекта „Звездни врати” хора с феноменални способности, които могат да чувствуват географски и хронологично отдалечени събития, с цел да се предотвратят евентуални глобални щети. Националната служба за сигурност на САЩ била предоставила на 30-годишния Сноудън достъп към всички комуникационни системи на Земята и сега той запознал Internet Chronicle със свръхсекретни документи на Федералното бюро за действия в извънредни ситуации (FEMA), според които последствията от слънчевите изригвания ще бъдат ужасни. Само за два месеца Кillshot ще срине електрониката, ще настъпи остър недостиг на храни и питейна вода.

 

Според Сноудън от 14 години FEMA и Националният център за контрол над бедствията на Китай предприемат стъпки за ограничаване на катастрофата. FEMA например възнамерявала да концентрира няколко десетки милиона бедни американци на специално подбрани „сигурни места” за „по-лесното им изхранване”.

 

За възникването на гигантска черна дупка  на Слънцето съобщиха междувременно американски учени, цитирани от ЮПИ. Учените публикуваха снимки, направени от SOHO – слънчевата обсерватория на НАСА и Европейската космическа агенция. Дупката с диаметър 1 милион километра е била зафиксирана на 18 юли 2013 г. Подобни дупки са източник на мощен слънчев вятър, който предизвиква силни магнитни бури на Земята и може да затрудни работата на сателитите и земните комуникации, допълни НАСА.