Руснак се прободе в сърцето, имал семейни проблеми

Крими

05-08-2013, 11:01

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Подпийнал си руснак се блъсна в парапет

Пострадалият е настанен във Втора хирургия на МБАЛ, без опасност за живота

18-годишен руски гражданин, отседнал в апартамента на баба си в Несебър посегна на живота си. По данни на полицията инцидентът става около 21.08 ч. снощи. Сигнал за кървавата сцена подава приятелят на туриста, отседал с него в  к-с Форд Нокс - Холидей Голд Клуб.

Установено е, че инцидента възникнал в апартамент № 222 на бл. А 6, собственост на 74 годишна руска гражданка, обитаван в момента от 18 годишния й внук – А.Р. и неговия 18 годишен приятел – Д.М., пристигнали през ГКПП - Летище Бургас на 28.07.т.г., като неорганиизирани туристи.

По данни на А.Р., приятелят му от седмица бил в депресия, тъй като имал семейни проблеми в Русия, като на 04.08.т.г. двамата закупили самолетни билети за 05.08.т.г. за да се прибират. Преди тръгване младежите решили да се почерпят в стаята си, като в един момент Д.М. взел нож и се намушкал в сърдечната област.

Пострадалият руснак е отведен с екип на Бърза помощ в МБАЛ – Бургас, като е настанен за лечение във Втора хирургия, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на РУ  - Несебър.