Родителите на зверски убитата Стефи живеят в ад, не могат да я погребат втори месец

Тялото на 18-годишното момиче още е в моргата

"Дъщеря ми е в моргата. Живеем в ад и страшна мъка. Не можем да я погребем повече от месец и половина, защото не ни я дават. Правят експертизи, не свършиха ли? Нямаме покой. Само за нея мислим. Искаме човекът, който отне живота , да изкупи вината си не с друго, а с доживотен затвор без никаква замяна. Без свободно да вижда небето."

Това са думите на Николай Маджаров, баща на 19-годишната Стефка, открита удавена в напоителен канал край пловдивското село Йоаким Груево, пише trud.bg.

Тялото на абитуриентката бе намерено на 13 юни. Като заподозрян за убийството бе задържан бившият  приятел Владимир Костадинов (22 г.) от Ивайловград. Причината - ревност.

Момичето искало да се разделят, а той я преследвал и не искал тя да се вижда с друго момче.

Заради събиране на доказателства се наложило разследващите да искат нова петорна съдебномедицинска експертиза за начина на настъпване на смъртта на Стефка. Това е и една от причините тялото все още да не се освобождава от Съдебна медицина.

На този етап имаме доказателства, че Владимир е блъснал в канала Стефка, а тя се е удавила, казаха разследващите. Те обаче също чакат резултати от новите изследвания.