Готвят нови ръководства за Данъчното и Инспектората на МОН в Бургас?

Мисия Бургас

06-08-2013, 15:08

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Вятърът на промяната издуха вече четирима от постовете им

Нови директори замениха само за месец досегашните ръководства на Горското стопанство, РИОСВ - Бургас, Пристанището, а още днес ще встъпи в длъжност и следващият шеф на Агенцията по храните в града.

На мястото на д-р Даниела Кепекова е назначен д-р Петър Пачев. Най-голямата болница в Бургаска област пък е под временното ръководство на заместник-директорът д-р Бойко Миразчийски. Както Burgasutre писа това се случи преди броени дни в горещия месец на рокадите, когато шефът на здравното заведение д-р Георги Матев изненадващо подаде оставка.

Упорито се говори, че сега предстои скорошната смяна и на успешния шеф на ТД на НАП - Бургас. Все още не е ясно кой ще застане на поста след Румен Шарпов. Друг началник, за който се смятя, че ще бъде подменен със смяната на властта е шефката на образователния инспекторат Виолета Илиева, която е член на ГЕРБ.

От началото на миналата седмица вятърът на промяната повали ръководствата и на държавните ВиК дружества в страната.

В Бургас обаче поста се заема от дълги години от инж. Ганчо Тенев, който успешно реализира проекта за Интегрирано управление на водния цикъл и до момента не е членувал в нито една партия.