Миленита подгрява Лили Иванова на морето

Бургас Лайф

07-08-2013, 06:00

Снимка:

BulgariaUtre.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Специално за участието ще бъде изградена сцена във водата около плажа

Лили Иванова ще пее на морето на специално построена във водата сцена. Преди примата на нея ще се качи авторката на хита "Черни котараци" Миленита, която е избрана да подгрява на шоуто. Концертът ще е в плажно заведение в Лозенец. До края на годината Миленита издава новия си трети албум.

Както Burgasutre писа примата на родната естрада ще изнесе уникално шоу в Лозенец. Специално за участието ще бъде изградена сцена във водата около плажа. Грандиозното събитие е тази вечер.

Изпълнителката на "Ветрове" ще бъде придружавана от своя личен оркестър по време на морския концерт. Местата са ограничени. Билети може да се закупят на място, а цените са между 50 и 100 лева.

"За нас е чест, че такава звезда от ранга на Лили ще е специален гост в Лозенец. През цялото лято ще даваме сцена на българските музиканти. Предстоят участия на Орлин Павлов, Любо Киров.

Летовниците ще могат да се насладят и на група Сигнал, Орлин Горанов, Миленита и много други изпълнители. На 30 юли концерт ще изнесе и световноизвестния фадо певец Антонио Замбужо", казаха организаторите.