Електричката спира с футбола

Спорт

07-08-2013, 10:58

Снимка:

Андро Дюлгерян

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Капитанът на Локо Здравко Лазаров окача бутоните след края на сезона

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Здравко Лазаров обяви, че смята да прекрати футболната си кариера след края на сезона, пише Sportline.bg. Преди това обаче Електричката е амбициран да помогне на "смърфовете" да завършат в тройката и да се класират за Лига Европа.

След победата над Берое отборът се намира именно на тази позиция в таблицата, като изостава само по голова разлика от Литекс и Ботев (Пд).

"Чувстваме се чудесно след тази победа. С всеки мач трупаме самочувствие. Радвам се, че взехме седем точки от първите три двубоя. Това никой не го очакваше, но ние си вярвахме и знаехме, че можем. Сега ни предстои много труден мач във Варна срещу Черно море. Трябва да се стегнем и ако може да вземем точки и там. Ако това стане ще бъде повече от отлично", заяви Лазаров.

"На Лаута изкарах три невероятни години. Миналия сезон си тръгнах и даже мислех да се откажа от футбола. Но стиснах зъби и играх на друго място. Тази година ще опитам да помогна на Локомотив да е там, където му е мястото - в първата тройка. Засега вървим добре. Другите афишират, че ще се борят за първата седмица и за нас не остана място. Всеки иска да е там. Засега гледаме мач за мач. Играем добре и мисля, че ако продължаваме така и ние ще бъдем сред първите 7, а даже и по-напред. На тези години, на които съм, ако съм жив и здрав, може да поиграя още. Мисля обаче, че това ще бъде последният ми сезон", заяви Електричката.