Правят тристранен форум на "Селското стопанство и всичко за него" в Добрич

Мисия Добрич

07-08-2013, 14:44

Снимка:

Dobrichutre.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

140 фирми се очакват на изложението

Тристранен бизнес форум - от българска, румънска и турска страна, ще се състои в рамките на международния панаир "Селското стопанство и всичко за него", който се открива в Добрич на 27 август, съобщават  организаторите.
На форума "Лице срещу лице", домакин на който ще бъдат Еnterprice Europe Network и търговско-промишлената палата в Добрич, агрокомпании от трите балкански страни ще търсят възможности за партньорство. Фирми от Румъния и Турция за прикачен инвентар, за машини за почистване на семена, за напоителни системи вече са потвърдили участието си в панаира.
Близо 140 фирми и техни представителства в България от САЩ, Русия, Великобритания, Германия, Франция, Австрия, Холандия и други страни ще открият свои щандове на XXI-то издание на международния панаир. Изложителите ще представят най-новите модели трактори и комбайни на водещи производители на селскостопанска техника в света. На изложението ще се предлага и малогабаритна техника, разсадници, съоръжения за предпазване на полските култури от градушки, торове, семена, ветеринарномедицински препарати, гуми и горива за селскостопански машини и други. Земеделските стопани ще могат да
избират и нови модели автомобили от известни марки. Широко ще бъде участието на финансови институции, които ще представят нови банкови продукти.
В съпътстващата програма на изложението ще се състои и кръгла маса за предизвикателствата пред общата селскостопанска политика на Европейския съюз.