Харисън Форд идва вместо Брус Уилис в "Непобедимите 3"

Сталоун изгони умиращия трудно Уилис, защото бил мързелив и алчен

Харисън Форд ще играе в „Непобедимите” 3.Звездата от „Междузвездни войни” може да дойде в България за снимките на лентата в края на август, пише Novinar.bg

Участието на звездата беше потвърдено лично от Силвестър Сталоун, който написа в twitter „Уилис вън… Харисън Форд вътре. Чудесни новини. Чакам това от години”.

Слай, който е създател на екшън поредицата, реши да смени Брус Уилис с Харисън Форд, като по-късно обясни и защо. "Мързелив и алчен... сигурна формула за провала на една кариера", написа Сталоун малко след новината за излизането на Уилис от „Непобедимите”.

За Харисън Форд се носеха слухове, че ще се включи в екипа от екшън звезди още преди две години, но той не взе участие в „Непобедимите” 2. Там основна роля имаше Брус Уилис, а за кратко се появи и Чък Норис.

В третия филм от поредицата вероятно ще участват и Мел Гибсън, Уесли Снайпс, Мила Йовович. Преговорите обаче продължават и само преди дни Никълъс Кейдж обяви, че се оттегля от проекта. Премиерата на „Непобедимите” 3 е планувана за 15 август 2014 г.