Мобилният телефон ще ни учи на... мастурбация

Животът

07-08-2013, 19:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

HappyPlayTime ще обяснява на дамите как да изпитват максимално удоволствие

Как може мобилният телефон да ни помогне в самозадоволяването? "Чрез вибрацията!" - биха отговорили зевзеците.

Американската дизайнерка Тина Гонг обаче приема въпроса доста по-сериозно. От месеци насам тя разработва апликация за телефон, която ще предлага на потребителите си уроци по женска анатомия и разнообразни игри, обясняващи техниките за самостимулация. Очаква се приложението да бъде напълно готово още тази есен.

Пътеводител в удоволствията ще бъде розово полово органче. Макар на пръв поглед да изглежда невинно като илюстрация от картичка за "Честито бебе!", то няма да се свени да демонстрира колко е възбудено от вашата игра с него. Ще използва реплики от типа: "Ела при мама!", "Оууу, йе!", "Хайде да станем мръсни!", "О, боже, вече съм разгорещена!"...

Освен да ви показва насладата си, малката вагинка ще ви обяснява и как да й я доставите: къде се намира клиторът, къде точно трябва да направите кръгово или някакво друго стимулиращо движение.

"Сексуалността е един от най-основните инстинкти при хората. За нещастие на много жени по света, съществува културна стигма, която блокира достъпа до самостимулация. HappyPlayTime е тук, за да разруши бариерата, доколкото е възможно. Като говорим открито и с чувство за хумор за женската мастурбация, предприемаме първата крачка към това да станем истински освободени в сексуално отношение."

"Обичай вагината си! Защото единственото, което тя иска, е да обича теб. Да я обичаш по всеки възможен начин не е грях. Стига толкова срам, стига тайни. Happy си има мисия: да освободи света от една глупава обществена стигма", пише Тина във въведението към своето приложение.

За да подкрепи възгледите си, тя представя и някои интересни резултати от американски проучвания. Например:

- Жените на възраст между 25 и 29 години мастурбират най-много.

- 46,6% от жените мастурбират по-рядко от веднъж месечно.

- 44,4% са мастурбирали за първи път между 10 и 14-годишни.

- 20% от жените мастурбират преди лягане, защото това им помага да се приспят.

- Чувството за вина и срам преобладава при жените на възраст между 27 и 46 години.

Източник Jenite.bg