Руснакът, който се наръга в Слънчев бряг, взел нов вид дрога

Крими

08-08-2013, 06:30

Снимка:

BulgariaUtre.bg

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Вследствие на поетите алкохол и наркотици, Дмитрий е буйствал

Нов вид дрога води до депресии и подтиква към самоубийства, обезпокоени са лекарите по морето. Смята се, че такъв е случаят на 18-годишния руснак Дмитрий Малорусиянцев, който изпадна в тежка депресия и вчера опита да се самоубие с нож, а часове наред лекари в бургаската болница се бориха за живота му, съобщава TV7.

Руският гражданин е спасен благодарение на бързата намеса на бургаските хирурзи. Малорусиянцев бе открит от в дома на свой приятел със забито острие в сърцето.

Часове преди да посегне на живота си Дмитрий е споделил на брат си и своя приятел, че не иска да живее и обмисля да се хвърли от някой висок етаж на сграда.

Апартаментът, в който е отседнал обаче, е на нисък етаж и Дмитрий предприема други мерки - пробожда се с нож, след като преди това и изпил голямо количество твърд алкохол и е поел неизвестна синтетична дрога. Вследствие на поетите алкохол и наркотици, Дмитрий е буйствал, разказаха медиците от Втора бургаска хирургия.

Разпитаните от криминалисти руски туристи отричат да са употребявали наркотици. Разказват, че Дмитрий е бил в депресия и дори е купил билет за обратен полет до родината си.

Според непотвърдена информация нова дрога край морето е причина за депресивни състояния и желанието за нараняване и самоубийство. 18-годишният руски турист е поредният младеж опит да посегне на живота си у нас през този сезон./в. "Труд"Снимка на Деня

Щрихи от Плевен