Христолов: Ботев шампион - мисия възможна

Спорт

08-08-2013, 11:17

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Елиминираме Щутгарт с повече смелост, посочва бившият шеф на клуба

Очаквам добра игра от Ботев и на реванша. Вярвам, че можем да елиминираме Щутгарт. Трябва само момчетата да проявяват малко повечко смелост. Силите са поизравнени. Немците не ни превъзхождат кой знае колко", заяви бившият собственик на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов, пише "Тема Спорт".

Ботев вече се върна на познатия път. През тази година показа, че всички се съобразят с него. Съжалявам много, че по мое време не успях да сторя това, но такива ми бяха финансовите възможности. Никога не съм го крил и отричал, както и никога не съм имал претенции за нищо. Бях почтен човек, но ме омаскариха. 11 години не се появиха хора да дават пари, а това не е малко време, добави Христолов.

Абсолютно възможно е Ботев да стане шампион и вярвам, че има сили да го направи. Всичко е на ниво в клуба - добър треньор, стабилни играчи, адекватно финансиране. Много важна е ролята на Станимир Стоилов за този възход на Ботев, защото знаете, че по някой път и с много пари пак не става. Мъри успя да сглоби хубав състав, да вдигне самочувствието и желанието на играчите и да вдъхне тази свежест, която беше необходима на Ботев, завърши бившият собственик на жълто-черните./ Sportline.bg