Разбиващо диджей парти довечера в Слънчев бряг

Бургас Лайф

09-08-2013, 06:30

Снимка:

BulgariaUtre.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Italo Business, австриецът Niereich и вечният N1 Aleh Di Stefano ще миксират в клуб Mania

Разбиващо диджей парти очаква техноманиаците тази вечер в Слънчев бряг.

Dandi & Ugo от Italo Business, австриецът Niereich и вечният N1 Aleh Di Stefano ще миксират в клуб Mania и обещават купон до зори.

Диджейската кариера на DANDI & UGO стартира в началото на 90-те, когато те започват да правят партита в курортните клубовете по адриатическото крайбрежие. Концепцията им се оказва толкова успешна, че лейбълът вече е считан за една от повратните точки на стила, а звукът му бележи началото на новата вълна в техното.

Австриецът Niereich има зад гърба си ремикси за имена като Space Djz и Chris Hope & Andre Walter, свири редовно в клубовете Tresor (Берлин) и U60311 Frankfurt Las Dalias (Ибиса), както и на Amsterdam Dance Event и най-големите немски фестивали MAYDAY, RUHR in LOVE и NATURE ONE.

Албумът му Brett, издаден като част от продукцията на Kraemer & Niereich, пък поставя съвсем нови стандарти в техно музиката.

Третият гост на партито – италианецът Aleh Di Stefano, също не е случаен – продукцията му има безпрецедентен успех в най-големия онлайн музикален магазин за електронна музика Beatport.