"Предизвикателството" върза "Мис Силикон" за руса красавица (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

10-08-2013, 15:45

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Много изкушения и изненади в новия епизод на новото реалити

Две нови хубавици се впуснаха в "Предизвикателството" миналата вечер.

22-годишната Йоана Заркина пристъпва на сцената в този епизод. Луксозен автомобил остави дългокраката софиянка пред хотел "Лайпциг", където тя ще се изправи пред някои от най-големите си страхове и ще бъде преобразена за професионална фотосесия.

Йоана учи живопис и интериорен дизайн, мечтата й е да живее в чужбина, където да работи и да се развива като дизайнер. През 2009 г. 100- сантиметровите й крачета бяха на подиума на конкурса "Мис България", а зад гърба си има около 10-годишна кариера в модния бизнес. В момента е ПР на голямо софийско казино. Сега русокосата красавица остава в “плен” за следващите 48 часа в "Предизвикателството". През първото денонощие тя ще дели леглото си с една от най-провокативните жени за тази година "Мис Силикон 2013" - Джулиана Гани.

Още с влизането си в реалити формата, Джулиана успя да събере очите на целия екип на предаването. В оскъдна черна рокля, обшита с камъни по големите силиконови хълмове на миската, тя предизвика бурни аплодисменти и нажежи въздуха около хотела.

Изненадите за новите пленнички започнаха от самия старт на снимките. Хубавиците едва се запознаха и вече бяха вързани една за друга с въженце за първите 12 часа от престоя им в реалитито. Това със сигурност ще сближи хубавиците и ще ги постави в интересни ситуации в едно от най-интимните места в едно жилище – банята.

Емоциите не свършват дотук. Завързаните участнички се озоваха на Акватека "9-ти километър" около 2 през нощта, а там ги очакваха още куп изненади. Понамокриха ли високите си токчета хубавиците, срещу какво предизавикателство бяха и ще бъдат изправени през следващите 48 часа, очаквайте в Plovdivutre.bg.