Любовта трупа килца

Животът

10-08-2013, 15:19

Автор:

Plovdivutre

Всичко от Автора

Повече от 60% от хората напълняват, когато се обвържат сериозно

Около 62% от мъжете и жените признават, че са качили някое и друго кило, откакто са намерили сериозен партньор, 72% пък са забелязали, че половинката им също е напълняла. За изненада на представителките на слабия пол 52% от жените започват да ядат толкова, колкото и своя партньор, което значи почти двойно над обичайната им порция храна. 56 на сто признават, че са увеличили обема на храната, която консумират обикновено, показват данните, цитирани от БГНЕС.

Близо 66% от двойките смятат, че сериозната връзка е предпоставка за напълняване, тъй като след обвързване хората започват да се хранят с по-големи порции, но забравят упражненията. 30% от двойките казват, че единствената им активност е да гледат телевизия, а за 20% движението се изразява в разходка до ресторанта, където вечерят обикновено.

Изследването доказа старото клише, че голяма част от мъжете и жените се занемаряват, след като започнат да излизат сериозно с някого. 26% от жените признават, че се бръснат и ходят на фризьор по-рядко, откакто са си намерили мъж./ сп. Обекти