Фалстарт за Евроколеж във „В” група

Спорт

11-08-2013, 12:07

Снимка:

Официален сайт на ФК Евроколеж

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Синьо-жълтите паднаха от Несебър с 1:2 пред своя публика

Отборът на Евроколеж стартира участието си във В група с домакинска загуба от Несебър с 1:2. Попаденията в мача паднаха през първата част. Головете за гостите вкараха Димитър Кръстев и Станимир Митев, а за колежани Георги Куртев се разписа от 35 метра.

В стартовият състав на Евроколеж започнаха седем от десетте нови попълнения в отбора.

В 28-ата минута бившият защитник на Локо (Пд) Георги Бъчваров изпусна Димитър Кръстев, който откри резултата с удар в десния ъгъл на вратаря на колежани – 0:1.

Седем минути по-късно капитанът на домакините Георги Куртев вкара красив гол от фаул. Играчът изстреля топовен удар от 35 метра в горния десен ъгъл на Теменлиев. Стражът само успя да докосне топката, но не и да промени траекторията й.

Две минути преди края на полувремето гостите отново излязоха напред в резултата. След изпълнение на корнер в дясно от Александров, Митев беше оставен непокрит на втората греда и вкара за 1:2.

Евроколеж игра в състав:

Георги Александров, Александър Георгиев, Ангел Делчев, Георги Бъчваров, Росен Колев, Николай Харизанов (80 – Петър Караджов), Йордан Хърков,Мирослав Караилиев, Борис Малев (70- Петър Челебиев), Георги Куртев, Станимир Ковачев.