Стойчо иска пари за Сираков!

На Младенов не му пука, че ЦСКА е в криза, точи още

Нахалството на Стойчо Младенов няма край! В часовете преди мача с Лудогорец наставникът на ЦСКА пак си е мислел за…селекция. След като доведе над 10 души в Борисовата градина, Младенов иска още едно последно "10". При това какво! Стойчо е поискал от шефовете на клуба да му осигурят пари за два звездни трансфера. Екзекутора е хвърлил око на екс-националите Георги Пеев и Захари Сираков. По сделката работи и импресариото Мирчо Димитров. Точно той домъкна през седмицата в ЦСКА Райс МБоли за трети вратар.

 В момента Пеев и Сираков са в немилост в Амкар, след като треньорът Черчесов ги изхвърли от първия тим. По всичко личи, че за двамата ветерани няма да има амнистия и затова те продължават да тренират с втория тим. Тандемът е бил предложен на Стойчо от Мирчо от Вършец. Младенов ги иска за бекове, които да решат проблемите му на двата фланга. Стойчо е настоял пред началниците си Пеев и Сираков да получат по 10 000 евро заплата, а освен това да се плати и комисионна за това, че звездите на Амкар пристигат като свободни агенти.

 Куриозното е, че докато им гласят трансфер в ЦСКА, Пеев и Сираков не са декларирали никакво желание да напуснат Амкар. Двамата са готови да си играят в дубъла, стига клубът да си изпълнява задължението да им дава заплатите от по 25 000 евро.