Профилът на перфектната съпруга

Пловдив Лайф

11-08-2013, 16:23

Автор:

Plovdivutre

Всичко от Автора

Изпитаните правила, които винаги действат

Много жени мислят, че след като мъжете им въздишат по ослепителни модели, певици и актриси, то това автоматично означава, че ги желаят и като съпруги. Е, съвсем не е вярно. Това е просто идеал за красота, по която са изхрачени много пари. В действителността идеалът на мъжете за съпруга доста се доближава до действителността и може да бъде обобщен в няколко правила.

1. Мъжът иска да бъде изслушван – и силният пол обича вниманието, дори да нямате общо хоби или занимания, интересът ти към мачът, които гледа или коментарът към резултатът, които ти е споделил го ласкае. Това ще го накара да споделя повече и да водите по-дълбоки разговори.

2. Усмихвайте му се – мъжете се чувстват истински щастливи, когато виждат, че жената до тях е щастлива.

3. Поддържайте красотата си – истината е, че мъжете са повърхностни и често най-големите критици на външния ни вид. Дори да сте заедно от дълги години, това не е разрешение да се занемарявате.

4. Накрай го да се отпусне – всяка жена знае слабите места на своя съпруг, така може прикрито да го манипулира, но и да му достави удоволствие след тежък и напрегнат ден.

5. Поставяй се на негово място - когато се стигне до скандал, за секунда се спри и се постави на негово място, замисли се за аргументите му и се опитай да си ги обясниш.

6. Поддържай чистотата у дома – в днешно време много мъже се включват в домакинските задължения, но въпреки това много приятно би се изненадал, ако види, че сама си направила дома ви чист, подреден и уютен.

7. Сготви вечеря – отдели малко време за да приготвиш вкусна вечеря на любимия, като свещите за декорация на масата са задължителни.

Връзката между всяка двойка е нещо уникално, а трайната връзка се гради върху раздаване и развитие за щастието на другия. Малките трикове от битов характер могат да са големи помощници в това начинание./ ezine.bg