Едо: Твърде рано е да мечтаем за титлата

Спорт

11-08-2013, 17:57

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Воденият от Ераносян тим на Кабушкорп води с 10 точки разлика в анголското първенство

Пловдивският треньор Едуард Ераносян продължава с чудесното си представяне в Ангола, установи Plovdivutre.bg. Воденият от етническия арменец отбор на Кабушкорп спечели градското дерби на столицата Луанда, надигравайки Интерклуб с 2:1.

По този начин червените имат вече 50 точки от 20 мача (15 победи и 5 равенства). На второ място с 40 точки, но и мач по-малко, е отборът на „1 август”.

Савиола даде преднина на Кабушкорп в 31-ата минута, но веднага след това получи червен картон. Символичните домакини изравниха чрез Моко в 76-ата, за да дойде победното попадение на Бреко 4 минути преди края на мача.

Ераносян обяви пред клубния сайт на Кабушкорп, че въпреки отличния старт и серията от 20 мача без загуба, е твърде рано да се мечтае за шампионска титла.

Любимецът на агитката от Лаута изтъкна, че в оставащите 10 кръга могат да се променят много неща, тъй като в местното първенство -  Жирабола, има доста силни и равностойни отбори.

Относно градското дерби срещу Интерклуб, Ераносят заяви, че се е получило зрелище за феновете и че е щастлив от спечелените 3 точки.