Бивш капитан на нафтата наказа Лудогорец

Спорт

12-08-2013, 10:51

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Победителите в края на месеца ще пътуват до Прага за да изгледат на живо финала за Суперкупата на Европа между Челси и Байерн Мюнхен

Централният защитник на Нефтохимик от близкото минало, а сега треньор на старшата възраст в клуба Ганчо Евтимов, отбеляза първият гол за победата на неговия "СИОН" в демонстративния мач срещу шампиона на Българиая Лудогорец.

Евтимов направи самостоятелен рейд през цялото игрище като навърза 3-4 от футболистите на съперника. Топката обаче му бе избита и се наложи той да изпълни тъч. Опитният футболист видя, че младият вратар на Лудогорец  Аргилашки бе излязъл малко по-напред и с техничен удар по земя прокара топката през ръцете му за 1:0. Вторият гол, с който бе оформен крайният резултат в мача, наблюдаван от стотици зрители на бургаския плаж, бе дело на Иван Динев, който вкара по бразилски с пета и бе аплодиран мощно от зрителите на Арената.

Победителите от „СИОН” освен че поляха обилно с бира спечеления турнир, в края на месеца ще пътуват до Прага, за да изгледат на живо финала за Суперкупата на Европа между Челси и Байерн Мюнхен.