Тотнъм по следите на Тошко Неделев

Спорт

12-08-2013, 13:38

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre

Всичко от Автора

"Шпорите" наблюдаваха и Мариян Огнянов и Йордан Христов

Мениджърът Скот Хънт, отговарящ за селекцията на английския гранд Тотнъм, бе на трибуните в Пловдив и следеше отблизо изявите на националите Тодор Неделев, Мариян Огнянов и Йордан Христов на мача с Любимец, видя "Меридиан Мач".

От два дни импресариото е под тепетата и след добрите игри на пловдивчани в Лига Европа е поискал да присъства на шампионатен двубой. През цялото време агентът водеше стриктно записки. Също така в сектора застана и членът на Борда на директорите на германския Гройтер Фюрт Шродер. Шефът на немския тим отговаря за мениджмънта на тима от Втора Бундеслига. Той идва по покана на тим мениджъра на "канарчетата" Асен Караславов. Дълги години бившият футболист се подвизаваше в германския шампионат.

През последната седмица е имало доста запитвания от мениджъри и желания за пропуски, за да могат да наблюдават футболисти от край Бирената фабрика. В неделя "жълто-черните" гостуват на Черноморец, като се очаква нови агенти да седнат на "Лазур", за да придобият представа за играчите от "Колежа"./ Sportline.bg