Пет нови попълнения идват в Добруджа 07

Спорт

12-08-2013, 15:53

Снимка:

BULGARIAUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Единият е черногорецът Йован Чулесич

Мъжкият волейболен тим на Добруджа 07, който спечели промоция за Суперлигата, ще бъде подсилен от петима нови състезатели. Информацията за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 съобщи ст.треньорът Мирослав Живков.
На 18 август, когато се събира отбора, към тима ще се присъединят четирима опитни  волейболисти от родното ни първенство и черногорецът Йован Чулесич, който играе като посрещач. Останалите нови попълнения са: Стефан Стоянов – разпределител, който е играл в Марек Юнион Ивкони, 210-сантиметровият централен блокировач Георги Чалъков и диагоналът Йордан Желязков, и двамата идващи от Пирин Балканстрой, както и Димитър Иванов – посрещач от Славия.
„Ще разчитаме на всички момчета, които класираха отбора да играе в Суперлигата, както и на новите попълнения. Първата тренировка на отбора ще бъде на 19 август в Добрич, където ще протече и първия етап от подготовката за новото първенство.
В него ще наблегнем на изграждането и усъвършестването на физическите качества. Ще се възползваме от всички удобства на спортен комплекс „Изида” в Добрич, за да се подготвим добре за предстоящия сезон”, заяви Живков.