Херо: Сами сме си виновни

Спорт

12-08-2013, 21:31

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За мен Жоро е най-добрият централен защитник в България - заяви треньорът по повод трансферът на Тезрзиев в Лудогорец , за който Burgasutre първи съобщи

Треньорът на акулите Димитър Димитров естествено бе недоволен от представянето на своите футболисти в мача с Локо София, загубен с 1:2.

"Отстъпихме, без да бъдем надиграни и сме си виновни за това. Проблем при нас е неумението да реализираме положения. Имахме няколко ситуации, в които бяхме в числено превъзходство при атака. Като цяло при нас нещата са много трудни. Разполагаме с много млади футболисти и правим елементарни грешки", продължи треньорът на бургазлии.

Треньорът смята, че отборът е бил ощетен от съдиите, които според него са се чудели как да помагат на съперника, особено след като Черноморец поведе в резултата.

Херо съжалява много за раздялата с Георги Терзиев, който днес  подписа с Лудогорец:

"Ще бъде много  трудно да го заменим. За мен Жоро е най-добрият централен защитник в България. Излизането му от отбора ще даде отражение върху организацията ни на игра."

Както Burgasutre първи съобщи, юношата на Нафтекс прие офертата на Лудогорец и преминава в редиците на шампионите.

"В следващия кръг играем с Ботев, каза още треньорът. Това ще бъде много труден двубой, защото съперникът ни превъзхожда както като потенциал, така и като индивидуалности", завърши Херо.