Ванчо Траянов готов за Ботев Пловдив

Спорт

13-08-2013, 15:55

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В Черноморец се надяват, че най-после ще могат да използват и сенегалското си острие Мохамед Соли

Капитанът и основен футболист  на Черноморец Ванчо Траянов,  вече се чувства по-добре и тренира във фитнеса. Самият той заяви, че може и да вземе участие в предстоящата среща на "акулите" с Ботев (Пловдив) от 5-ия кръг в А група. След само 3 спечелени точки от началото на първенството Черноморец посреща канарите в неделя от 18.00 часа.

"Имах частично разкъсване на връзка на глезена, което се случи по време на контролата с Калиакра. Вече тичам, нямам проблеми с мускулатурата, но още не съм започнал занимания с топка. Вярвам, че мога да бъда от полза за отбора в мача с Ботев (Пловдив)", каза още Траянов.

Завръщането му на терена ще даде още една опция пред треньора Димитър Димитров - Херо. В Черноморец се надяват, че най-после ще могат да използват и сенегалското си острие Мохамед Соли.

Днес акулите направиха възстановителна тренировка след двубоя с Локо София. Играчите тренираха в минорно настроение след  загубата в последната минута на двубоя. Добрата новина е, че няма футболисти със сериозни оплаквания, а контузените футболисти се подобряват и имат шансове да са готови за предстоящия тежък двубой с Ботев Пловдив.

Мачът е в неделя от 18 часа на Лазур, което дава възможност за пълно възстановяване на отбора, след неприятната загуба в столицата.