В Пловдив: Жегата удари Лили Иванова

Пловдив Лайф

15-08-2013, 09:40

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Припаднала на репетиция за концерт

Лили Иванова не издържа на адската жега в Пловдив и припадна насред репетиция за концерт, пише "Всеки ден". Изпълнителката бе в града, за да пее на частно баровско парти в един от гръцките ресторанти.

Наложило се грандамата на българската естрада да репетира следобед, точно когато термометърът сочел 40 градуса. Певицата не издържала, прегряла и изгубила свяст. Веднага на помощ се притекли всички сервитьори. Дошъл дори управителят, който сериозно се стреснал, че Лили е припаднала точно в неговия ресторант. За щастие певицата бързо дошла на себе си.

След като пийнала вода, тя успяла да се изправи и дори да продължи репетицията си. Лили обаче сериозно се стреснала от припадъка, тъй като самата Ванга преди много години й предсказала, че ще умре на сцена. Оттогава певицата гледала да взема всякакви предпазни средства и да си устройва пълен комфорт. Собственикът на ресторанта уредил за вторник вечерта, когато беше частният концерт на певицата, климатици, вентилатори, дори лекар на повикване, пише още "Всеки ден".